Bestil lagerførte varer inden kl. 14:00 og vi afsender i dag.
Udskriv produktside

Raspberry Pi - Raspberry Pi 3 Model B+ - 1GB RAM, Broadcom BCM2837 64bit

Produktnr. H32803
Lagerstatus 138 stk. på centrallager.

Selvhentergebyr (butik): Kr. 0,-
Forsendelse (GLS): Kr. 55,- inkl. moms.
Du skal have en brugerkonto og være logget på for kunne bruge denne funktion. For kontooprettelse Klik her.
Klik her for tilbud ved min. stk.

Bemærk: Helmholts engros-shop er kun for registrerede forhandlere. Private kunder henvises til vores åbne netbutik på www.elextra.dk, eller til nærmeste lokale forhandler.

Raspberry Pi 3 Model B + er det nyeste computerkort fra Raspberry Pi. Det er en videreudvikling af den tidligere Raspberry Pi 3 Model B, som giver dig forbedret hastighed og funktionalitet, hurtigere processor, forbedret termisk styring, bedre netværksstart, strøm over Ethernet, ny dual-band trådløs LAN-chip ...

Hvad er en Raspberry Pi? En Raspberry Pi er en kompakt computer board, der giver uendelige muligheder. Du skal blot tilslutte dit monitor eller tv (via HDMI), USB tastatur, USB mus og strømforsyning (se tilbehør), og du er klar til at gå i gang. Der er også add-on moduler til rådighed til at aktivere andre funktioner, som f.eks. kameramodul, LCD-displaymodul og relæmodul. Den gode ting ved Raspberry Pi er, at den passer til næsten alle aldersgrupper. Uanset om det er at introducere programmering til børn eller den skal bruges af ingeniører til at lave komplekse computerstyrede systemer, kan alle bruge den.

Hvorfor vælge Raspberry Pi 3 Model B+? Hvis du leder efter høj hastighed og tilslutningsmuligheder, er Raspberry Pi 3 Model B+ noget for dig. Uanset om du vil lære computerprogrammering eller forsøger at inkorporere Internet-of-Things på din arbejdsplads, kan B+ modellen hjælpe dig med at nå dine mål. Med hjælp fra add-on-enheder, er der ingen begrænsninger udover din fantasi. Fra medieafspillere til fuld IOT-integration, uddannelse til spil, overvågning af arbejdsforhold til arbejdsproduktivitet, og endda kontrol af din egen robot, dækker Raspberry Pi et stort udvalg af applikationer.

Det nye B+ bord bruger faktisk samme footprint som den tidligere B-model og Raspberry Pi 2. Derfor kan du bruge den som en opgradering til eksisterende projekter og i mange tilfælde i det samme kabinet. Den nye B+ har opgraderede processorkomponenter som gør dine applikationer og beregninger hurtigere. B+ har en spændende 64-bit quad core-processor, der kører mindst 10% hurtigere end den foregående model. Den har også forbedret termisk styring.

tekniske detaljer:

 • Processor: Broadcom BCM2837 Processor Quad core A53 (ARM v8) 64-bit SoC
 • Hukommelse: 1GB LPDDR2 SDRAM
 • Bluetooth: Cypress BLE chip 2.4Ghz/5.0GHz IEEE 802.11ac
 • Ethernet: Gigabit Ethernet over USB 2.0 (300Mbps max)
 • USB: 4 x USB 2.0 port
 • Tilslutning: 40-pin GPIO Header
 • HDMI: 1 x HDMI hun
 • Video: MIPI DSI display port, MIPI CSI kamera port og 4 pol stereo output og komposit video port
 • Multimedia: H.264, MPEG-4 decode (1080p30). H.264 encode (1080p30). OpenGL ES 1.1, 2.0 graphics
 • Hukommelse: MicroSD kort-port for indlæsning af operativsystem og datalagring (Micro SD-kort medfølger ikke, se tilbehør)
 • Strøm: Micro USB fatning for 5,1Vdc / 2,5A (strømforsyning medfølger ikke, se tilbeehør)

Mængderabat priser

Antal
>= 1
>= 2

Lagerstatus netop nu

Egenskaber